Συνθετικές Φωνές και Αναγνώστες Οθόνης

Με το σύστημα αυτό μπορεί ο χειριστής του Η.Υ να παρακολουθεί αυτά που γράφει και αυτά που κάνει (τις εντολές δηλαδή που δίνει), ακούγοντάς τα. Μπορεί επίσης να ακούσει κάποιο κείμενο που γράφτηκε από πριν και είναι αποθηκευμένο σε κάποιο αρχείο στον Υπολογιστή.

Zoom Text 5054

Το λογισμικό Zoom Text προσφέρει μεγέθυνση στον υπολογιστή. Προηγμένο λογισμικό μεγέθυνσης οθόνης που μεγεθύνει και βελτιώνει τα πάντα στην οθόνη του υπολογιστή σας. Προσφέρει μεγέθυνσης έως και 36 φορές ζουμ, επιτρέποντάς σας να διευρύνει τα πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Zoom in or out at any time using keyboard shortcuts or the mouse wheel. Μεγέθυνση ή σμίκρυνση ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας τις συντομεύσεις πληκτρολογίου ή το ροδάκι του ποντικιού μπορεί να εμφανίσει το παράθυρο πώς θέλετε.

Innoeties TTS Reader

Το λογισμικό innoetics TTS είναι 4 συνθετικές φωνές νέας γενιάς για τα Ελληνικά πολύ καλής ποιότητας. Η ταχύτητα, ο έξυπνος χειρισμός κειμένων Greeklish και Αγγλικών, αλλά και η ποικιλία συνθετικών φωνών που προσφέρει, καθιστούν το συγκεκριμένο λογισμικό ιδανικό εργαλείο για προγράμματα ανάγνωσης οθόνης, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που κάνει χρήση της διεπαφής SAPI 5. ενώ ενσωματώνει ειδικές λειτουργικότητες και εργονομίες, ειδικά σχεδιασμένες για την καλύτερη χρηστικότητα και συνεργασία με εφαρμογές ανάγνωσης οθόνης για προσωπικό υπολογιστή.